Annika Åhsberg

Jag, Annika Åhsberg, bestämde mig för att bli tandläkare redan som 12-åring.

Efter studierna på Odontologen i Göteborg, med examen 1989, arbetade jag två år på Folktandvården i Kronobergs Landsting, men har därefter arbetat privat inom Praktikertjänstkoncernen, varav i Helsingborg sedan 1995.

 

Mathilda Qvarnström

Mathilda Qvarnström, tandläkare, är utbildad på Malmö Tandläkarhögskola och ”brinner för” sitt yrke.

Mathilda är noggrann, duktig och lugn i sitt patientbemötande och tar främst hand om nytillkomna kunder, men hjälper även till att ta hand om akutbehandlingar av ”gamla trogna”. Mycket omtyckt av alla och speciellt tandvårdsrädda.

 

Anna Lundgren Olofsson

Anna Lundgren Olofsson, omtyckt och duktig tandhygienist sedan 2009.

”Något av det bästa med mitt yrke är att dagligen få träffa så många olika människor och få bidra till bättre munhälsa och livskvalitet.

Tidigare har jag arbetat inom butik och service, både i Sverige och Danmark, och talar därför även flytande danska”

 

Nathalie

Nathalie. ”Jag bodde efter gymnasiet några år i soliga Los Angeles, och arbetade sedan till sjöss men kände att det behövdes en mer stabil grund att stå på. Började studera till tandsköterska och insåg snabbt att det var rätt för mig.

Idag är jag jätteglad och tacksam över mitt yrkesval, och jag älskar mitt arbete och mina kollegor på kliniken.”

 

Sandra

Sandra. ”Innan jag tog min tandsköterskeexamen 2015 arbetade jag flera år i hotellbranschen.

Tandsköterskeyrket är för mig väldigt givande. Jag älskar vården och servicen jag får ge, och alla människor jag möter varje dag. Är stolt över vår klinik och har förmånen att arbeta med professionella, kunniga och glada kollegor som liksom jag älskar sitt yrke.”

 

Emily

Emily. ”Jag är stolt tandsköterska med frisörutbildning i bagaget. Har jobbat mycket inom försäljning och service innan jag bytte yrke. Jag älskar mitt jobb som tandsköterska. Det blir många hjärtliga skratt i vårt team och med våra patienter, en go’ stämning helt enkelt.”